logo

kracht van liefde

liefde

In ons leven zijn we bewust of onbewust op zoek naar de liefde, om liefde te geven, te ontvangen, geliefd te worden voor wie we zijn en wat we doen. Dit maakt ons kwetsbaar. We hebben vaak een ambivalente liefdesrelatie met de liefde zelf.

liefdes geschiedenis

Als we een leven willen leven dat waardevol is dan is het essentieel om open te staan voor liefde. Voor ons therapeuten is het ook belangrijk dat we goed zicht hebben op onze persoonlijke ervaringen: waar in onze geschiedenis de liefde kon stromen, waar de liefde verwond is en waar jezelf een bron van pijn en lijden voor een ander bent geweest is. Dit geldt des te meer voor lichaamsgericht psychotherapeuten.

liefde in relatie

Liefde en het lichaam hebben een zeer subtiele en een diep ingrijpende relatie. Deze vraagt veel deskundigheid en zorg van de therapeut en goed inzicht in de overdrachtsprocessen.

overdracht

Op deze wijze komt ook organische overdrachts- en tegenoverdrachts-dynamiek in dienst te staan van de "heling" van de cliŽnt in haar/zijn gevoel van zich geliefd voelen, geliefd weten, en een bron van liefde te zijn.

We zullen onderzoeken hoe we open kunnen blijven voor deze schoonheid en de transformerende krachten van liefde zelf. Je bent van harte uitgenodigd voor deze reis.

voor wie

Deze training is voor lichaamsgericht werkende therapeuten, psychologen en andere hulpverleners.

datum

11 - 12 juni 2016
Zie agenda

tarief

240 euro
Zie tarieven

trainer

Menno de Lange