logo

aanmelden & betalen

hoe meld je je aan

Wil je je opgeven voor een van onze activiteiten?
Stuur een e-mail naar info@biodynamischepsychologie.nl
Indien u gebeld wilt worden, vermeldt dan ook uw telefoonnummer.

Graag met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Je ontvangt dan een bevestiging van je inschrijving over de e-mail retour met de vraag het genoemde inschrijfgeld over te maken.
Zodra het inschrijfgeld is ontvangen, is je inschrijving definitief.

betalingen

Bij elke activiteit staan op deze site de kosten vermeld.
Overmaken kan op NL11 INGB 0004 4934 44 tnv NIB onder vermelding van de cursusnaam en de naam waaronder je je hebt ingeschreven.

annuleringsregeling

Restitutie van het inschrijfgeld is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van een cursus, workshop, bijscholing. Binnen die tijd wordt dit bedrag niet gerestitueerd.

aanmelden voor de opleiding

Wil je mee doen aan de opleiding, dat stuur je ons je cv, een motivatiebrief en een korte levensloop met relevante informatie. Daarna vindt een intake gesprek plaats.
Besluit je dat je graag de opleiding wilt volgen, dan committeer je je financieel voor één jaar.
Je inschrijving is definitief als deze ondertekend hebt en je het inschrijf geld van 200 euro hebt overgemaakt. Dit bedrag wordt bij afmelding niet gerestitueerd.

algemene voorwaarden

Hieronder staan de omschrijvingen van onze algemene voorwaarden en de klachtenreglement. Deze geven inzicht in hoe we georganiseerd zijn, waar we voorstaan, en hoe we de kwaliteit van de cursussen, trainingen en de opleiding te garanderen.

pdf klachtenreglement

pdf algemene voorwaarden

pdf kwaliteitshandboek