logo

empowerment, de kracht van je verlangen

In onze diepste verlangens ligt het vermogen een leven te creŽren dat past bij wie we werkelijk zijn. Vaak laten we ons ervan weerhouden dat verlangen te volgen. We vertellen onszelf dat we niet zo'n verlangen hebben of waarom het toch niet zal lukken om dat ideaal te verwerkelijken. Deze gedachten en overtuigingen houden ons op onze plek. In de training onderzoeken we verschillende levensgebieden en kijken we op welke van die gebieden je behoefte aan verandering ligt. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van je relaties, seksualiteit, werk, je lichaam, geld of spiritualiteit.

Wanneer je werkelijk contact maakt met je hartsverlangens kom je in contact met een grote kracht. De kracht van je verlangen. We gaan op zoek naar die kracht en hoe je die kunt gebruiken om een nieuwe beweging te maken en veranderingen te creeren. Ook onderzoeken we de overtuigingen die je ervan weerhouden om je verlangen te volgen. Wat remt je en wat zijn de aannames die je terughouden. Hoe kun je daar ruimte in maken zodat de energie vrijkomt die in het tegenhouden zit.

We werken met verschillende soorten oefeningen. Reflectie op je gevoelens en gedachten, visualisaties, lichaamswerk en tekenen zijn onder meer de werkvormen waar we gebruik van maken. Je werkt zowel in een groep als individueel. Met behulp van gerichte vragen onderzoek je van te voren precies wat jouw vraag is op dit moment in je leven en wat je met de training wilt bereiken.

aanvang

Zie agenda

tarief

Zie tarieven

trainer

Joan Pos