logo

testimonials

over de Bio Release cursus

kleine veranderingen die groots zijn

"Vanavond de derde avond biorelease massage, met Nicky Smout en Math Hoogakker.
Een avond waar verschillende aspecten aan bod kwamen. Voelen in mijn lijf, werken met bewegingen tegenovergesteld aan de verkramping door angst, (wat een ruimte geeft dat) en een sederende massage gekregen en gegeven ( ontspannend en toch energiek) Ik heb ervaren hoe kleine veranderingen groots kunnen zijn. Zo mooi!"

Joke
juni 2015

over de Introductie Training

liefdevol en to the point

"Wat een heerlijk relaxed en toch zo zorgvuldig levendigheid aansprekend weekend! Deze mensen weten hoe ontwikkelbewegingen te begeleiden.
Met een degelijke basis in de lichaamsgerichte psychotherapie. En zo doorleefd, liefdevol en to the point. Ook een hele dosis betekenis gevende massages. Ik krijg er wel zin in....."

Erwin
mei 2015

over de opleiding

welkome aanvulling

"De opleiding ondersteunt, stimuleert en inspireert mij in hoge mate in mijn dagelijks leven, in mijn persoonlijke groei en in mijn werk met cliŽnten.
De weekenden zijn intens en vervullend, om steeds naar uit te kijken en met nieuwe ervaringen en verworven inzichten weer verder te kunnen. Ik ervaar daarbij dat, leren aan de hand van mijn eigen lichaam, fascinerend en helend is. De onderliggende literatuur en theorie zijn daarbij verhelderend en motiverend. Ook ervaar ik dat lichaamsgericht kijken en werken een hele directe en zeer welkome aanvulling is op de bestaande verbale analyse en therapie.
Het enige dat de opleiding van mij vraagt is om steeds weer open en nieuwsgierig te zijn, de rest gaat dan vanzelf."

Bernadette Klaassen
juli 2015

mooie cadeau

"In 1994 ben ik geslaagd voor mijn opleiding tot Biodynamisch Massage Therapeut. Harry liep toen stage in mijn groep (BMT 6). Wat een heerlijke tijd is dit geweest met Cora en Menno.
Een tijd van bewustwording, zelfbewustwording en vooral warmte en erkenning. Alweer 21 jaar geleden dat ik mijn diploma mocht ontvangen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds dankbaar dat ik voor deze mooie opleiding heb gekozen.
Er is veel veranderd in al die jaren, maar de waardevolle herinneringen blijven. Gun jezelf dit mooie cadeau. Het maakt jouw wereld een stukje mooier en ook dat van je toekomstige cliŽnten."

Mirjam Everhard
juli 2015

aanwezig zijn met wat is

"In 2010 heb ik de opleiding afgerond. Het is voor mij een waardevolle ervaring geweest waar ik nu nog steeds veel aan heb. Ook in moeilijke perioden in mijn leven merk ik dat ik aanwezig kan zijn met wat er is. Iets wat een grondhouding was in de opleiding. Verder heb ik een eigen praktijk en de biodynamische massages zijn een basis voor de therapie die ik geef. Ik heb in de tijd dat ik bij jullie kwam veel liefde, compassie en zorgvuldigheid ervaren."

Ellen Joling
juli 2015