logo

opleiding

Het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie is het enige instituut in Nederland waar je opgeleid kunt worden tot Biodynamisch Therapeut.

Klik hier voor de studiegids
Klik hier voor het curriculum
Klik hier voor de literatuurlijst
Klik hier voor de informatiefolder.

beroepsopleiding

Deze opleiding tot gekwalificeerd Biodynamisch therapeut is een 4 jarige opleiding op HBO niveau.
Na 3 jaar krijg je een certificaat en kun je lid worden van de beroepsvereniging en zelf aan de slag als zelfstandig werkende therapeut. Als registerlid van onze beroepsvereniging kunnen jouw behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door ziektekostenverzekeraars.
De voorwaarden voor het registerlidmaatschap zijn geformuleerd door de Stichting Beroepsorganisatie LichaamsgeoriŽnteerde Psychotherapeuten. SBLP.
Een van de voorwaarde is het behalen van de Medische Basiskennis (MBK) of Psychosociale Basiskennis (PsBK). Bij voorkeur een CGO-geaccrediteerde (www.cgo-mpsbk.nl/nascholing) scholing.
'Ooit ben ik met de biorelease cursus begonnen en toen wilde ik meer weten. Beide opleidingen zijn een verrijking voor mijn leven geweest en al die kennis mag ik nu inzetten om anderen te helpen. Elk weekend heb ik ervaren als een cadeau en ook prima te doen naast werk en gezin.'